Άλλαξε τους κανόνες
H Αntispot αντιμετωπίζει αποτελεσματικά
υπερχρωματικές αλλοιώσεις

H Αntispot αντιμετωπίζει αποτελεσματικά υπερχρωματικές αλλοιώσεις και βλάβες στο δέρμα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων.

Γιατι την Antispot;

Είναι σχεδιασμένη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση υπερχρωματικών αλλοιώσεων / βλαβών στο δέρμα, γενετικής ή περιβαλλοντικής αιτιολογίας όπως στίγματα, καφέ κηλίδες ηλικίας, πανάδες, φακίδες, ουλές, για χρήση μετά από Laser ή Peeling και για συνθήκες ακραίας έκθεσης στον ήλιο.

Είναι ιδανική για δέρμα επιρρεπές σε μελάγχρωση και βοηθά στη λεύκανση του δέρματος, πάντα με σεβασμό την ευαισθησία του. Ακόμη, βοηθά στην καταπολέμηση των προβλημάτων ανομοιογενούς χρώσης που οφείλεται στη γήρανση του δέρματος, την έκθεση στον ήλιο ή τις φλεγμονές του δέρματος, προλαμβάνοντας παράλληλα την επανεμφάνιση τους.

H συστηματική εφαρμογή της αναστέλλει τη δράση του ενζύμου τυροκινάση, που ρυθμίζει την έκκριση της μελανίνης και μειώνει τη «μελανογένεση» και τον υπερχρωματισμό του δέρματος, αποχρωματίζοντας τις καφέ κηλίδες.

Απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα, ενώ ενισχύει και ενυδατώνει την φυσική άμυνα των υγιών κυττάρων.

Προσφέρει, προστασία κατά των ελευθέρων ριζών και εμποδίζει τη φωτογήρανση.

Περιποιείται, προστατεύει, ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα χαρίζοντας τόνωση και λάμψη.

Μετά από 8 εβδομάδες χρήση με την antispot

Ποιο είναι το μυστικό της;

Είναι ένας τέλειος και αποτελεσματικός συνδυασμός ενυδατικών, αντιγηραντικών, καταπραϋντικών, κυτταροπροστατευτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως Synovea®HR (Hexylresorcinol), Synoxyl® HSS (trimexoxybenzylidene pentadedione), βιταμίνη Ε, έλαιο jojoba  και αμυγδαλέλαιο (sweet almond oil).

Synovea® HR:  Ένα πολυλειτουργικό εργαλείο αποχρωματισμού του δέρματος με 80 και πλέον χρόνια ασφαλούς ανθρώπινης χρήσης

Δερμοπροστατευτικές ιδιότητες του Synovea® HR:

  • Κυτταροπροστασία

Ρυθμίζει τη γλουταθειόνη, την  υπεροξειδάση της  γλουταθειόνης και την αναγωγάση της γλουταθειόνης   (Free Radical Research, 37(5):509-514, 2003)

  • Προστασία του DNA

Παρέχει μακροπρόθεσμη προστασία αποικοδόμησης του DNA από την υπεριώδη ακτινοβολία UV (Mikrobiologiia, 75(5):662-669, 2006); 75(5):654-661, 2006)

  • Αναδόμηση του DNA

Αναστέλλει την καταστροφή του DNA και προωθεί την αναδόμησή του 

(Intertech, chapter 8, http://dx.doi.org?10.5772?54341, 2013)

  • Προστασία πρωτεϊνών

Προστατεύει το κολλαγόνο και άλλες πρωτεϊνες μειώνοντας τη γλυκοζυλίωση-Αντιγηραντική δράση  (J AgricFood Chem, 54(14):5120-5126, 2006)

Αναστολή της μελανίνης από το Synovea® HR (in vitro)

Το Synovea® HR μειώνει την εξωκυτταρική και την ενδοκυτταρική μελανίνη κατά 75% και 36%, αντίστοιχα, ενώ το Synovea σε συνδυασμό με το φιλικό προς το δέρμα μαλακτικό caprylic capric triglycerides-κύρια συστατικά της Antispot-, μειώνει την εξωκυτταρική και την ενδοκυτταρική μελανίνη κατά 40% και 35%, αντίστοιχα.

Το Synovea® HR ελαττώνει τον υπερχρωματισμό του δέρματος

Η χρήση κρέμας με Synovea® HR για 8 εβδομάδες,

  • βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, ενυδατώνει και επιφέρει 20% ελάττωση των χρωστικών σημείων και 14% των γύρω περιοχών
  • Το 95% των εθελοντών ισχυρίστηκε ότι το δέρμα τους είχε "υγιή λάμψη"
  • Το 89% των εθελοντών θα ήθελε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το προϊόν

(YK Won et al., Clinical Efficacy and Safety of 4-hexyl-1,3- phenylenediol for improving Skin Hyperpigmentation, Arch Dermatol Res, 306(5):455-465, 2014)

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Βιταμίνη Ε, Έλαιο jojoba και sweet almond oil

Η κρέμα Antispot είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε,  έλαιο jojoba και sweet almond oil, προσφέρει ισχυρή λεύκανση, αντιγήρανση και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

H βιταμίνη Ε, ένα από τα σπουδαιότερα αντιοξειδωτικά, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από τη δημιουργία πανάδων, μειώνει τη δημιουργία κηλίδων και παράλληλα στοχεύει στον μηχανισμό λεύκανσης του δέρματος.

To έλαιο jojoba είναι ένα ιδιαίτερα διεισδυτικό έλαιο που μαλακώνει και αναπλάθει σε βάθος την επιδερμίδα, δρώντας ενάντια σε κηλίδες, δυσχρωμίες  και πανάδες. Περιέχει φελουρικό οξύ, το οποίο έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην πρόληψη ζημιών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ η οξειδωτική σταθερότητα του sweet Almond oil  αποδίδεται στο υψηλό περιεχόμενο α-τοκοφερόλης, θεωρείται μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Ε.

Υπεύθυνος κυκλοφορίας
BELviTA
Natural care Labs

Η κρέμα Antispot δεν υπόκειται σε περιορισμό χρήσης, ενώ λόγω της αντι-γηραντικής ιδιότητας της, μπορείς να χορηγηθεί προληπτικά.

Συσκευασία των 30gr.

Eifron
Διανομέας
WE STRIVE TO PROVIDE SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!